Koningsdag 2019 Ponyweide

Thema: 
Sociaal Sociaal
Wijken: 
Overvoorde, Strijp, Presidentenbuurt & Ministerbuurt
Toelichting: 

Op Koningsdag 2019 heeft de Stichting Rijswijk Ponyweide de weide opgesteld voor het publiek.

Er waren 20 kraampjes neergezet waar buurtbewoners hun spulletjes aan de man konden brengen. Voor de kinderen was in het midden een grote tent neergezet waar zij droog op een grondzeil konden zitten met hun spulletjes.

De weide was mooi aangekleed met veel oranje vlaggetjes, hooibalen, tenten, picknicktafels, muziek, vlaggen en een oranje skytube. Ook was er een heus eigen gemaakt limonade schaap voor de kinderen.

De organisatie had tevens gezorgd voor een EHBO post, een toilet voor de standhouders en een beveiliger voor bij de ingang zodat alles veilig zou verlopen.

Om 10:45 hebben de burgemeester en wethouders een bezoekje gebracht aan de weide wat door iedereen zeer gewaardeerd werd.

Rond 14:00 uur was er een vreselijke windhoos die een aantal kramen omverblies waardoor de organisatie in overleg met de kraamhouders heeft besloten om het evenement vanwege het slechte weer eerder te beëindigen.

Uiteindelijk is de dag positief afgesloten en kijkt de stichting en de buurtbewoners met zeer veel plezier en trots terug op deze leuke dag.

Meer informatie over de Stichting Rijswijk Ponyweide kunt u vinden op: https://rijswijkponyweide.jimdofree.com/

 

Wanneer start uw initiatief: 
27-04-2019 10:00
Tot wanneer loopt uw initiatief: 
27-04-2019 16:00

Deel op Social Media